Отборите на Царско село и Черно море откриват 11-тия кръг в efbet Лига с двубой помежду си в петъчната вечер. Срещата е с начален час 20:00 и ще се проведе на комлекса "Царско село" в София. 

Мачът ще може да бъде наблюдаван е ефира на DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. Ние от GONG.bg ще проследим срещата на живо минута по минута. 

Домакините от Царско село влизат в срещата във възможно най-минорно настроение. Състезателите на Никола Спасов записаха 3 поредни загуби в първенството след силните игри през месец август, а преди дни бяха разбити от втородивизионния Кариана Ерден в 1/16 финалните на Купата на България. 

Единственият контузен в състава на новаците е Антонио Георгиев. Очаква се на върха на атаката да действа Георги Минчев.

Гостие от Варна, от своя страна, успяха да постигнат през миналия уикенд първа победа след 7 кръга без таката, надделявайки с 2:0 срещу състава на Ботев Пловдив на "Тича". За Купата на България "моряците" също не разочароваха, като постигнаха комфортен успех с 3:0 срещу Ботев Ихтиман. Сега Илиян Илиев и неговите момчета се целят в трети пореден успех. 

Наставникът на Черно море Илиан Илиев планира да върне сред стартовите 11 Исмаил Иса, който не игра срещу Ботев (Ихтиман) за Купата на България. Мартин Минчев, Жордао и Аристоте НДонгала ще са другите офанзивни футболисти на "моряците".