Етър подписа договор днес с първото си ново попълнение. Това е халфът Божидар Кацаров. Двете страни парафираха договор за година и половина. Кацаров е роден на 30 декември 1993 година, висок е 190 сантиметра и тежи 81 килограма. Той идва от Царско село, където игра в последните три сезона, а преди това е бил в Септември и в Австрия. Играе като опорен халф или централен защитник.

"Юноша съм на Берое, преди това съм бил и в Левски. После година и половина бях в Австрия и се завърнах в Септември за един сезон, а в последните три години играх за Царско село, с който се изкачихме в елита. Бившият ми треньор Никола Спасов ме пускаше като централен защитник, вътрешен халф, но най-удобно ми е да играя пред защитата.

Приятно съм изненадан от атмосферата в отбора, момчетата ме приеха добре. Треньорът Петко Петков е много добър, доказан треньор, най-вече идвам заради него. Настроението е добро в съблекалнята и се надявам Етър да се върне на добрите си позиции", сподели след подписването на договора Божидар Кацаров.