Наставникът на Царско село Любослав Пенев коментира оставането на тима в елита на българския футбол. Той изрази задоволството си от играта на футболистите в този двубой срещу Септември с 2:0.

"Ние си го направихме сложно, трябваше да играем така в предишните 3 мача така и нямаше да се стига до тук. Трябваше с 2:0 да се оттеглим на почивката, създадохме положения, целта е постигната", коментира Пенев след успеха на тима с 2:0 над Септември.

"Имаше физическа и психическа умора, така трябва да се играе всеки мач, но ние сме си виновни, за това което се получи. В рамките на допустимото, има си правила, никой не иска да губи. Ще се готвим за новия шампионат. За месец-два не могат да се променят нещата. Доволен съм, момчетата разбраха какво искам и започнаха да го изпълняват. Вероятно ще се разделим с някои футболисти, ще дойдат други, това е нормално след всеки шампионат", добави наставникът на Царско село.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.