Капитанът на Царско село Реян Даскалов бе избран за Играч на 24-ия кръг на efbet Лига. Той бе отличен за добрата си игра в мача срещу ЦСКА, който „царете” спечелиха с 2:1. Даскалов бе е дин от голмайсторите за своя тим.

„Изненадан съм, защото ми се случва за първи път. Радвам се, че треньорите са оценили моя труд и са гласували за мен. Смятам, че си върша работата, както винаги. Не съм направил нищо по-различно. Имах късмет да вкарам гол в този сладък момент и да донеса победата и оставането на отбора в Първа лига. Благодарен съм на съотборниците ми и на треньорите, които ми гласуват доверие. Без тях нямаше да постигна това“, сподели Реян Даскалов при награждаването си.

„Може би никой в нашия отбор не си е мечтал да стигнем до тази ситуация. Разликата от Черно море не е голяма. Имаме реален шанс да играем бараж с третия или четвъртия“, добави той.

„Аз искам да се развивам и да стана шампион на България. За мен в момента цел номер едно е да стигна до националния отбор на България. Ще съм благодарен, ако получа повиквателна. Треньорът решава на кого ще разчита”, призна още капитанът на Царско село.

„Едно първенство с 16 отбора е по-добрият вариант от този формат, който е в момента.Няма логика да си седми и да играеш за Европа. Такъв е форматът и се радвам, че имаме тази възможност пред нас. Надявам се да стигнем до седмото място и до такъв бараж“, допълни Даскалов.