Изпълнителният директор на Царско село Иво Андреевски даде кратко интервю пред официалния сайт на клуба. В него той разкри за станалата така популярна снимка, на която е с заснет с пачки с пари:

- Г-н Андреевски, Царско село привлече испански защитник. Приключи ли селекцията на отбора?

- Да, радваме се, че успяхме да се договорим с Хулио Родригес. Той бе избран от Никола Спасов и смятам, че ще ни свърши добра работа. Знаете, че Густаво Карбониери се подложи на операция и ни трябваше футболист на този пост. Родригес има необходимите качества за нашия отбор. Колкото до селекцията сме отворени за всеки един добър млад футболист, който може да повиши класата на отбора.

- Започнахте 2020 година с победа. Колко важна беше тя?

- Няма да крием, че успехът срещу Витоша беше важен. Направихме добра подготовка и бяхме сигурни, че ще успеем да победим. Успяхме да окомплектоваме добър отбор, който със сигурност ще поднесе доста изненади в първенството.

- В края на миналата седмица в социалните мрежи се появи един клип, в който пред пачки с пари говорите за трансфера на Антуи. Каква е неговата история?

- Това беше шега между приятели. Със сигурност не е планирано да излиза по медиите. Просто се шегувахме по между си. Нямам представа как този клип се е появил в социалните мрежи, но със сигурност мястото му не е там. Най-малкото трансферната сума за Антуи пристига по банков път. Никой не прави трансфери с пари в брой. Пак казвам. Това беше приятелска шега, която нямаше място в социалните мрежи и медиите.