Звездата на Царско село – Родни Антуи, бе избран за играч на мача след победата на неговия отбор срещу Арда. Холандецът вкара на два пъти срещу кърджалии и на практика наниза осем гола досега в efbet Лига.

Играчът призна, че иска да се развива още повече и да се подобрява.

„Мисля, че през първото полувреме бяхме по-добрият отбор. Играехме с топката умело и контролирахме това, което се случваше. Искахме да играем добре и да победим – това беше най-важното. Няма значение срещу кой играеш, а е важен успехът”, призна Антуи.

„Чувствам се страхотно в Царско село. Постигам моите цели, а отборът е перфектен. Мисля, че имаме още много да учим, в частност и аз самия. Виждам прогрес в нашия отбор. Мога да кажа, че трябва да сме по-добре в тактически план. Трябва да знаем повече за слабостите на съперника и да използваме силните си страни. Ако го направим и сме спокойни, ще бъдем много по-добри”, коментира играчът на мача срещу Арда за Царско село.

„Аз искам да играя все по-добре и на по-високо ниво. Във футбола понякога имаш късмет, понякога – не. Виждам прогрес в себе си и това ме прави щастлив”, завърши Родни Антуи.