Мнозина може би ще кажат, че съботният сблъсък между Берое и Царско село е просто двубой между два тима, които далеч не се намират във формата на живота си. Нищо по-различно и специално спрямо първата среща между двата тима през сезона.

Среща, в която "царете" изненадоха опонента и го победиха с 2:1 насред София. На пръв поглед, нещата наистина дават такъв вид, но в действителност, срещата в събота ще бъде с доста по-голяма стойност за двама души.

След назначаването на Димитър Димитров за наставник на старозагорци, вече бе ясно, че в последния кръг от шампионата, на стадиона в Стара Загора, ще се случи нещо специално. И то не вътре на терена, а встрани около него.

Поне в началните минути на двубоя… Тогава на домакинската скамейка местата си ще заемат Херо и неговия щаб, а на противниковата, в екипа на Никола Спасов, ще личи името на помощник-треньора на Царско село – Виктор Димитров.

С началото на мача ще бъде факт и едно невиждано досега съперничество в родния елит. Съперничество между двама треньори, които иначе извън терена, винаги са в един отбор. Просто, защото са баща и син. Една необичайна и много любопитна история за нашите ширини.

Запознайте се с нея в прикаченото видео.