Собственикът на Царско се­ло Стойне Манолов обяви, че за двамата най-конвертируе­ми футболисти на тима - бра­зилеца Уесли Ната и холандеца Родни Антуи, има оферта от чужбина. Той обаче не пожела да разкрие за кой клуб се касае или поне от коя страна е той. 

"От България има само запи­тване и една оферта от чуж­бина. Това е реалността. Без трансферни суми няма да ги пуснем. Всяко удоволствие се заплаща. Те са добри играчи и го доказаха. С тях ще се разде­лим, само ако някой плати трансферна цена. Срещу усмивки не става", сподели Ма­нолов пред "Тема Спорт".

Той отрече появилата се информация, че е имал среща с човек от ръководството на ЦСКА за въпросните футболи­сти. "Не е имало такава сре­ща. От две годни не съм се виждал с нито един от ръково­дителите на ЦСКА", сподели още бизнесменът.

Царско село вече привлече първото си зимно попълнение. Столичани договориха нападателя на Бо­тев Враца Мирослав Будинов. Също така клубът се раздели с тарана Венцислав Христов, а преди това освобо­ди и ветераните - Йордан и Веселин Мине­ви. Царско село зимува на 12-о място, а в първия проле­тен кръг приема по­следния Вито­ша Бистрица.