Ботев Враца и Царско село продължават битката в efbet Лига. В последния 26-и кръг от редовния сезон на стадион „Христо Ботев“ от 20:30 часа излизат два отбора на противоположни полюси след подновяването на шампионата. Двубоят във Враца ще може да проследите на живо на Gong.bg, както и по NOVA Sport.

Домакините ще искат да затвърдят добрите впечатления, които оставиха при успеха с 1:0 в Коматево преди седмица, докато целта на гостите е да зарадват Любослав Пенев с първа победа, откакто пое тима. Царско село се представи добре срещу Славия, но след загубата с 1:3 остана горчивината от изпуснатите положения пред вратата на Антонис Стергиакис.

Ботев Враца се намира в позитивна серия от четири мача без поражение. Треньорът на врачани Антони Здравков няма сериозни проблеми по състава – единствените контузени са Атанас Зехиров и Владислав Узунов, и ще може да разчита на най-доброто. Целта на тима да спечели ценните три точки и да получи възможността да се спаси от бараж.

От своя страна Любослав Пенев ще търси първа победа начело на Царско село, но ще има сериозен проблем пред себе си. Специалистът ще трябва да прекроява халфовата си линия, защото няма да може да разчита на Андерсон Кордейро, който е наказан за тази среща.

Вчера Етър и Дунав стартираха атрактивно последния кръг от редовния сезон със зрелищна победа за „болярите“ с 5:3.