Старши треньорът на Витоша Бистрица Асен Букарев сподели първите си впечатления след поражението с 0:1 от Царско село в мач от група "А" на втората осмица в efbet Лига. Той разкри, че от няколко места са го търсили, за да може отборът му да загуби умишлено мача.

"Не останах доволен. Това е играта на Бистрица в последно време. В един равностоен мач загубихме", започна той.

"Много проблеми имаше. Затова единият е с 6 точки, последен и закономерно отива във Втора лига. Всеки път повтарям, че като не отбележиш, ще загубиш. четвърти пореден мач не отбелязваме гол. Нямам забележки към желанието на играчите. Това е качеството в момента. Това е продукцията в момента и тя не е достатъчна. Най-нормалното нещо е защитата да се пропука. Всички правят грешки, но ние не се възползваме", продължи Букарев.

"Не мога да съм доволен след като колкото и добре да играеш в защита, като ти вкарат, губиш мача. Няма как да съм доволен. Бесен съм", откровен е специалистът.

"Вчера не тренирахме, докато Царско село са тренирали. До последно футболистите не бяха на стадиона. Поредната паника. Не знам кой иска да я създава", заяви наставникът.

"Играем феърплей. От много места ни търсеха да легнем. Ще играем феърплей. Приятелски обаждания. От симпатии. Чисто по съседски", разкри треньорът на Витоша.