Седмицата в Етър бе бурна, но такава бе и в Царско село. Новакът в елита се раздели с куп играчи. От столичния клуб уведомиха, че са разтрогнали договорите на Емануил Манев, Божидар Кацаров и Георги Хашев. Двамата най-опитни играчи в състава – Веселин и Йордан Миневи, също си събраха багажа.

Близнаците не са в списъка на треньора Никола Спасов за двубоя. Останал и без капитаните си, Царско село няма да събере и пълна група за домакинството на Етър. Двубоят е днес от 17:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

"Дано някой не се разболее преди срещата, защото ще стане още по-тежко. Мисля, че ще имам само 17 играчи на разположение. Ще трябва обаче да се справим със ситуацията", заяви наставникът на тима пред "Тема Спорт".

"Дано да имаме късмет и в този двубой да си вкараме положенията, защото в предишните мачове не го сторихме. Мачът ще е тежък, той е жизненоважен и за двата отбора. Ако спечелим, ще изпреварим Етър в класирането. Обикновено в отбор с нов треньор има подем. Дано сега при гостите да не е така, а от следващия им мач", допълни Спасов. Той няма наказани играчи.