Царско село привлече още един бразилец. Това е 27-годишният защитник Лео Фиораванти, който подписа договор с клуба. Той е петият бразилец в отбора след Уесли Ната, Андерсон Сордейро, Шарлестон и Карбониери.
 
Новото попълнение на "царете"  няма да заема квота на футболист извън ЕС, тъй като притежава португалски паспорт. а пълното му име е Леонардо Савичиус Раймундо Фиораванти. 
За последно Фиораванти бе част от Португеза, който се състезава в бразилското ниво Паулиста А. Преди това футболистът е играл още за Трезе, Сао Бернардо, Трабаладоре, Рио Бранко, Монте Азул, PSTC и Брегантино. Фиораванти има им кратък опит в Европа. През сезон 2016/2017 е част от швейцарския Киасо.
 
Високият 193 см бразилец бе представен от изпълнителния директор на клуба Иво Андреевски. 
 
"Радвам се, че успяхме да привлечем Лео. Убеден съм, че ще ни свърши работа. Вече се убедихме, че от Бразилия могат да дойдат добри футболисти. Имахме нужда от централен бранител заради контузиите на някои наши основни играчи", коментира Андреевски.
 
Царско село разполага с още двама централни защитници от Бразилия - Густаво Карбониери и Шарлестон, но и двамата са трайно контузени. Карбониери е аут до лятото, след като претърпя операция на коляното миналия месец.