Отборите на Черно море и Царско село откриват 24-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е на стадион „Тича” във Варна и започва в 17,30 часа.

Срещата може да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък ще проследим развитието на мача минута по минута.

Черно море влиза в срещата с мисъл за победа след равенството при визитата си на Ботев Пловдив в предишния кръг. Настроението в лагера на Царско село пък е повече от приповдигнато след изненадващата победа над ЦСКА в Бистрица.

Цели трима играчи в лицето на Даниел Димов, Виктор Попов и Мартин Минчев се завръщат в редиците на варненци, след като изтърпяха наказания. Извън сметките за Илиан Илиев обаче все още остават Патрик Андраде и Исмаил Иса. В същото време Актау се завърна към тренировъчния процес на Черно море, но до последния момент ще се преценява какво е състоянието му и дали ще може да вземе участие в срещата.

Черно море се намира в най-дългата си серия без загуба през сезона. Варненци са без поражение вече седем поредни срещи, в които регистрираха 3 победи и четири ремита.

В лагера на Царско село пък могат да се похвалят с поредното си ново попълнение. През седмицата при „царете” пристигна бразилският защитник Лео Фиораванти.

В отлична форма за столичани се намира Дилан Бахамбула, който взе пряко участие в 4 от последните пет попадения за тима в последните 5 кръга. Той реализира два гола и направи две асистенции.

За тима на Никола Спасов в игра се завръща Ивайло Марков, който не взе участие в мача срещу ЦСКА заради наказания.

Победата над „червените” в предишния кръг е първа за Царско село срещу отбор от Топ 4.