ЦСКА приема новака Царско село във втори двубой от петъчната програма на 10-тия кръг на efbet Лига. Двубоят е с начален час 20:00 и ще бъде излъчен в ефира на DIEMA SPORT.

ЦСКА е устремен към втора поредна победа в елита, след трудната, но сладка победа за отбора на Петрович в гостуването на Ботев Пловдив с 1:0. Това беше и втора победа в последните 5 мача за "червените".

В състава на ЦСКА добрите новини са повече от негативните. Енрике Рафаел е все по-близо до завърщане на терена. Томи Юрич също е пред дебют, но и двамата се очаква да вземат участие в двубоя срещу Локомотив Горна Оряховица за Купата на България. Рубен Пинто и Стойчо Атанасов също са на линия. Густаво Бусато и Брадли Мазику се очаква да са сред титулярите отново.

Царско село, от своя страна, продължава да редува силни изяви срещу топ отборите и по-слаби представяния срещу преките конкуренти за оставане в efbet Лига. След победите срещу Ботев Пловдив и Берое, както и силните представяния при загубите срещу Локомотив Пловдив и Левски, дават оптимизъм на отбора на Никола Спасов за двубоя на "Българска армия".

За "царете" ще отсъства Антонио Георгиев, докато стражът Иван Чворович е под въпрос. Йордан Минев и Антон Карачанаков пък са напълно готови за игра.