Защитникът на Царско село Ивайло Марков призна, че тимът му е направил най-силния си мач от началото на сезона, въпреки загубата от Левски с 0:2. „Сините” вкараха два късни гола, за да си осигурят нови три точки в актива, които ги изкачиха на върха на временното класиране.

„Направихме грешки, но не това е най важното. Случват се такива неща. Не трябва да обвиняваме никого. Всички сме афектирани, защото това е най-добрият ни мач от началото на сезона. Заслужавахме поне точка. В крайна сметка резултатът се помни, но за нас е изключително тежко и всички сме много афектирани. Това е футболът, нищо не можем да направим”, сподели той.

„Много добре знаехме как играят Левски. Бяхме ги разучили много добре, всеки изпълняваше задълженията си много добре, както в защита, така и в предни позиции. Трябва да започваме да се сработваме с новите момчета и да правим отбор. Не мисля, че има какво да свикваме с първа лига. Всички сме играли на такова ниво.”

Аз се чувствах доста спокоен, както и съотборниците ми. Щом не сме успели да вкарам и сме допуснали два гола, не сме подходили крайно концентрирани в някои ситуации. Аз съм убеден, че рано или късно ще спечелим три точки. Днес късметът не бе на наша страна, но занапред с такава игра и малко късмет, нещата ще се случат”, каза още той.