Новата звезда на Царско село Антон Карачанаков използва награждаването си като Играч на мача, за да атакува словесно своя бивш тим Ботев Пловдив и неговия спортен директор Адалберт Зафиров. След 2:1 над Берое 27-годишният футболист, автор на един от головете за успеха, заяви, че е бил позорно изгонен от „канарчетата” и иронично заяви, че полученото шампанско е и за Зафиров.

„Много се радвам, че победихме добрия отбор на Берое. Искам да поздравя момчетата, треньорското ръководство и хората по трибуните, които ни подкрепяха цял мач. Виждате, че невъзнаграден труд няма”, каза Карачанаков пред NOVA SPORT.

„Много съм щастлив, че вкарах. Психологически вече ще съм по-добре. В Ботев Пд не получих никакъв шанс. Г-н Зафиров ме изгони да не казвам като какъв. Постоянно ме питаше кога ще вкарам гол. Това шампанско е и за него. Ето, вкарах гол.”

„В Ботев ту играех, ту не играех. Сега давам всичко от себе си с идеята да помагам. Скоро ще вляза в моята форма. Чувствам се страхотно, освободен съм психически. Момчетата са супер колектив.”

„Ние си говорим, че тук има футболисти, които са играли на високо ниво тук, в лидерите у нас. Тези точки, които ги взехме, са напълно нормални. Ние не сме тим, който да подценява каквото и да било. Готвим се за победа в следващия мач”, завърши Карачанаков.