Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич трудно намираше думи след загубата от Царско село с 1:2. Той остана изключително разочарован от играта на неговите футболисти през второто полувреме, говори за скандиранията на феновете за оставка и за предстоящия двубой за Купата на България.

„Трудно е да обясня загубата. През цялата седмица нямахме сигнал, че нещата ще се поучат така. Явно имаме проблем, особено в средата на терена. Не успяхме да спечелим, получихме първи попадение, не се справяхме в единоборствата. Вкарахме гол, но допуснахме втори. Второто полувреме бе необяснимо за мен. Не успяхме да създадем никакви положения. Пуснах втори нападател, но това не от значение. Можеш да играеш с трима, петима или без, но пак да вкараш. За мен второто полувреме бе провал“.

„През седмицата говорихме, моята цел бе да не подценяваме мача. Надявам се, че не е това причината. Имахме положения през първото полувреме и в последните минути. Трябва повече агресия и желание. Али Соу имаше две, три положения. Трябва повече“.

„Уважавам мнението на публиката. Работя, давам всичко от себе си. Ако се случи, ще се случи. Не съм страхлив, но не се притеснявам, защото ако се случи, така е трябвало да стане. Притеснен съм заради играта“.

„Следващият мач е много важен – за Купата. Трябва да се готвим. Ще видим в какво състояние са футболистите. Вижда се, че липсваха някои играчи, ще видим и останалите. Занев е готов, той бе наказан, но наказанието му изтече“.

„Резултатът показва друго. Искахме да играем повече с топката. Това ни липсваше, но не е това е причината за загубата“, заяви разочарованият Милош Крушич.