Наставникът на Царско село - Любослав Пенев, сподели мнението си относно тежката загуба с 0:4 от Лудогорец в повторния си дебют начело на "царете". 

"Факт е, загублихме. Аз ще резюмирам набързо - доволен съм от момчетата, първото полувреме играхме по-сполучиливо, второто не толкова. Има неща, които трябва да полираме, но имаме достатъчно време и ще си свършим работата", заяви Пенев. 

"Ние се познаваме с Антони Здравков. Видяхме се, поздравихме се. Сега аз поемам отбора, така че футболистите ще работят под мое управление. Това са съвсем нормални неща. Не искам и няма да анализирам работата на мой колега. Да, гледал съм отбора, но ме интересува това, което аз правя." 

"Всичко минава през работата, не трябва да ни плаши този факт. Времето е пред нас. Да, не сме в добра позиция, но ще обърнем внимание на това, което ни интересува." 

"Не искам сега да мисля Локомотив София или Пирин. Ние и днес можехме да спечелим, ако бяхме продължили да играем както през първото полувреме, но така е във футбола", завърши специалистът.