Треньорът на Царско село Любослав Пенев остана доволен от победата на отбора си срещу Ботев Враца в 26-ия кръг от efbet Лига. Пенев отличи играта на своите футболисти и призна, че трите точки са напълно заслужени в актива на „царете”. Пенев каза, че още не може да коментира как ще продължи представянето на отбора след прегрупирането на отборите след изиграването на редовния сезон, но след рестарта на играта у нас наставникът е доволен с това как изглежда тима му.

„Честитя на момчетата – добър колектив са. Направихме един приятелски, а това ни е втори официален мач досега. Доволен съм от трите срещи досега и си заслужихме днес тези три точки. Тома се включи много добре, но отчитам и факторът умора. Това е определящо, тъй като почивахме два дена по-малко. Това се видя в началото на второто полувреме, но мисля, че логично взимаме победата”, започна Пенев.

„Имаме наказани, контузени, а днес дойдохме с четирима юноши. Това са ни възможностите, но аз не се оплаквам. Те тренират с мене, а Тома заслужи с тренировките си да играе. Част от грешките при нас са заради умората, тъй като два дена са много. Спираме дотук, мачът е приключил и сега изчакваме да видим как ще се разпредели жребия. Аз сега не мога да коментирам какво ще правим следващите мачове и сега не мога да коментирам как ще играем в бъдеще”, завърши Пенев.