Ботев Враца и Царско село не успяха да се победят, завършвайки при резултат 0:0 в сблъсък от предпоследния кръг в плейофите за оставане в efbet Лига. В двубоя головите шансове почти липсваха, като вместо това зрителите във Враца станаха свидетели на доста нерви и нарушения. 
 
Мачът започна равностойно и без прекалено много ситуации. Лукас Мартинс пробва шут в 7-а минута, но далеч от истината. 
 
В 26-а минута Юлиан Ненов се откъсна зад защитата на Царско село и пробва удар, но право в ръцете на Кадим Ндиайе. 
 
До края на частта голови положения почти нямаше. Буквално в последната минута обаче "царете" имаха огромен шанс за гол. След центриране на Реди Каса Каломбо беше оставен сам на дузпата, но ударът му с глава мина встрани. 
 
В началото на второто полувреме Юлиан Ненов застраши вратата на гостите с далечен удар, но неточен такъв. Темпото на игра обаче продължи да е ниско, като освен няколко блокирани изстрели и двата трудно стигаха до хубави шансове. 
 
Такъв се появи в 80-а минута. След хубав удар на Чавдар Ивайлов от пряк свободен удар, Кадим Ндиайе беше принуден да се намесва, за да избие добре в ъглов удар. 
 
Пет минути преди края домакините имаха претенции за дузпа. След съприкосновение между Зебли и Чавдар Ивайлов халфът на домакините се строполи в наказателното поле, но Георги Кабаков прецени, че няма основания за дузпа. 
 
Ботев Враца - Царско село 0:0
 
Ето и съставите на двата тима:
 
Ботев Враца: Костов, Христов, Георгиев, Соарес, Гаврилов, Фераресо, Ивайлов, Ненов, Николов, Тодоров,Переа
 
Царско село: Ндиайе, Копола, Кавдански, Витурини, Каломбо, Зебли, Николаев, Пулиезе, Каса, Уилиан, Христов