Старши треньорът на Царско село Никола Спасов бе изключително доволен след втората победа, която записа тимът му в efbet Лига. Новакът в елита се наложи с 2:1 над Берое в първия мач на своя стадион.

Ето какво сподели специалистът:

„Много неуверени бяхме на старта в първенството срещу Лудогорец в Търново. Това продължи във всички мачове в първите полувремена. Днес беше също така.  После направихме добър мач срещу Левски, после много солидна победа в Пловдив, за да стигнем до днес. Направихме много грешки през първото полувреме, Берое имаха шансове да открият. Имахме късмет, защото момчета изпълняваха 100% всичко, което сме си говорили. Не искахме да позволяваме на Берое да играе с топката и да контролира мача.”

„Много се раздадохме, много искахме и сме добре подготвени. Издържахме на бягането, на тичането на Берое, пресирахме до последния момент. В дадени моменти имахме и късмет. Не мога да подмина факта, че момчетата бяха прекрасни днес. Имахме шансове и за трети гол. Всичко се случваше добре, само мога да се гордея с тези футболисти. За кратко време успяхме да станем по-уверени. Пак ви казвам, че не съм чак толкова доволен от самата игра.”

„Берое е един от най-силните отбори- на нивото на Лудогорец, ЦСКА, Левски. Въобще не беше лесно да направим такъв добър мач. И аз не вярвах, че ще изпълним така добре нещата. Важно е да не се отпускат. Имаме важен мач срещи Витоша. Те са ни директен съперник. Трябва да продължим да работим и да тренираме по същия начин. Трябва да забравим днешния мач, защото той вече свърши. Трябва да се гордеем и да продължаваме така”.