Футболистът на Царско село Реян Даскалов коментира поражението с 0:2 от Левски в двубой от 17-и кръг на efbet Лига. 

"Причината за първия гол бе отборна грешка. При втория се случи единоборство, топката рикошира и те успяха да изиграят, както трябва. Ние дадохме всичко от себе си, раздадохме се, просто за момента Левски са по-добър отбор от нас."

"Голът ни разконцентрира за момент. Отборът на Левски доби самочувствие и започна да играе още по-добре, но не смятам, че тва е причина за загубата. Всеки един отбор допуска голове, но трябва да поправя грешката си и ако може да върне попадение, за да се върне в мача. Ние не успяхме, поздравявавам Левски за успеха."

"Имаме нужда от повече шанс. Срещу Дунав имахме много положения, но не успяхме да ги реализираме. Може би ни трябва повече класа, късмет, има много фактори, които са ни нужни. Занапред се надявам да имаме по-голяма успеваемост", заяви Даскалов.

"Смятам, че отборът расте, движим се в правилната посока. Крачка по крачка показваме доста по-добър футбол от първите ни мачове в Първа лига. Представяме се добре, играем равностойно с по-опитните отбори. Ако продължаваме по този начин, ще останем в Първа лига."

"В следващия двубой срещу Ботев отново трябва да дадем всичко от себе си, да се борим за всяка топка, да бъдем навсякъде по терена и това нещо ще ни се отблагодари", завърши Даскалов.