Старши треньорът на Царско село Никола Спасов даде интервю след края на мача между неговия тим и Черно море, завършил при резултат  1:1. Специалистът заяви, че е доволен от точката, макар отборът да е имал шанса да прибери и пълния актив от точки.

„Доволен съм от точката. Все пак играхме срещу един от най-добрите отбор в България. Не го приемам като поражение или като загубени две точки, въпреки че водехме. Можехме да везем и три“.

„Черно море също имаха своите шансове, получи се открит мач. Излязохме по предпазливи, а на полувремето рискувах с 4-ма нападатели и вкарахме“.

„Второто полувреме като поведохме, ако бяхме задържали резултата в наша полза по-дълго време, на Черно море щеше да им по-трудно. Те вкараха от статично положение. Имахме и чисти положения в края“.

Попитан как е по-добре да се играе с трима или четирима защитници, Спасов отговори така:

„Естествено е , че по-спокойно да се играе с 4-ма защитници, но трябваше да рискуваме. Зависи от ситуацията и моментното състояние на футболистите каква схема ще използвам. Играем основно с млади момчета, останалите са чужденци. Имам добри чувства към Илиян Илиев“.

Относно следващия мач в първенството срещу Славия, специалистът заяви:

„По-лесен няма да е, отговорността ще е по-малка. Ще играем на чужд терен. Все пак очаквам тежък мач, притесненията трябва да са повече за Славия“, завърши Спасов.