Отборът на Царско село не е за подценяване и може да изненадаме неприятно Левски. Това заяви в интервю за програма "Хоризонт" на БНР ветеранът Веселин Минев. Капитанът на Царско село е юноша на Левски, с който е ставал и шампион, а също така е носил и капитанската лента и при "сините".

"Не крия, че изпитвам симпатии към Левски и този клуб ми е на сърцето. В неделя обаче ще дам всичко от себе си за успех на Царско село. Професионалист съм, защитавам интересите на настоящия си клуб. Винаги има особена тръпка, когато играя срещу Левски, но тя е докато започне срещата", заяви 39-годишният краен бранител. 

"Отборът на "сините" има своите цели, ние гоним нашите. Искам да направим добър мач. Нека спечели този, който играе по-добре. Със сигурност в Левски ще искат да спечелят и да заличат лошите мигове от загубата от Ботев в Пловдив", добави Минев.

"Ние обаче също имаме аргументи да играем добре. Футболът затова е интересен и не се знае как ще завърши даден мач", каза ветеранът в навечерието на двубоя.