Защитникът на Царско село, Ивайло Марков, коментира неприятното поражение с 0:1 от Черно море в двубой от 24-ти кръг на efbet Лига. Единственото попадение в срещата падна след като Даниел Димов засече топката след изпълнение на фаул от Матиас Курьор. Именно Марков извърши нарушението срещу Родриго Енрике, който се свлече на земята и спечели пряк свободен удар за своя тим.

Марков очевидно бе останал недоволен от решението на съдията - Владимир Вълков, и заяви, че подобни решения обезценяват труда на футболистите.

"Поздравявам съотборниците си, защото чисто игрово вървим във възходяща линия, което е радващо. До първия гол и цялото второ полувреме надиграхме отбора на Черно море, което на "Тича" малко отбори го правят", заяви 

"Аз бях изключително афектиран и бяхме разконцентрирани следващите минути. Така се обезценява труда на съотборниците ми. Има повторения на ситуацията, съдията прекрасно я вижда, това не може да се даде като фаул. На всеки футболен човек му е ясно защо и как се свири, но така се обезценява труда на съотборниците ни."

"Бориш се, играеш добре тактически, разигравахме и в очевадна ситуация се дава едно нарушение, което тотално обръща мача. Разконцентрирахме се - ако бяха вкарали гол, мачът щеше да свърши. Тези тънки ситуации определят крайния резултат."

"Въпреки трудностите, всички знаят, че имахме проблеми с контузени играчи, радващо е че показваме хубав синхрон, всеотдайност, прогрес."

"Когато играеш на 100% и се раздаваш, разликите са малки. Голяма част от мачовете се определя точно от тези неща. Всеки се раздава за другия, нещата се получават винаги."

"Не гледаме другите отбори, гледаме себе си. Знаем, че всичко е в нашите ръце, не ни интересуват другите отбори", завърши Марков.