Нападателят на Царско село Венцислав Христов призна, че не вижда голяма разлика между класата на неговия отбор и големите отбори в България. Христов съжали получения първи гол на ЦСКА, тъй като смята, че ако резултатът се е задържал още 0:0, то „червените” са щели да стават все по-припряни.

„Първият им гол ни обърка. Ако бяхме задържали резултата още 0:0, за тях щеше да става по-трудно, а за нас да има пространства напред”, започна Христов.

„Според мен малко не ни достига да сме на нивото на големите. Първият гол е малшанс, милиметри. С напредването на времето щяха да се изнервят. Царско село разполага с добри играчи и може да победи всеки един отбор в България”, продължи бившият нападател на Берое и Левски.

„Реалистично се надявам да сме в средата на класирането и да не се притеснява за оставянето си в групата. Както казах, отборът е добър, условията за работа са супер и трябва да работиш и развиваш”, говори още той.

„Подготвени сме за следващия мач. Имаме доста футболисти, които чакат за изява и се надявам да победим. Не знам кога ще стартирам като титуляр. Тренирам усърдно и чакам своя шанс”, завърши Венцислав Христов.