Новакът в Първа лига Царско село се договори със защитник. Мартин Кавдански ще подсили столичани за дебютното им участие в елита. За последно бранителят бе част от Ботев Враца.

Трансферът му донякъде изглежда изненадващ. Кавдански вече се е договорил с новаците в елита и по-късно в сряда трябва да направи първа тренировка с новите си съотборници.

Кавдански ще бъде деветият нов в редиците на Царско село. Преди дни клубът представи осем нови играчи. Това са Иван Чворович, Сергей Георгиев, Густаво Роси, Андерсон Курдейро, Евертон Диас, Светослав Диков, Родни Антуи и Уесли Ната.

Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов пък веднага реагира с решение. Бившият централен защитник на ЦСКА, Университатя Крайова, Ботев Пд и др. Апостол Попов ще играе през следващия сезон при врачани.

Бранителят започна тренировки с тима от Северозападна България в края на месец юни. С оглед преминаването на Кавдански, Ангелов предложил договор на Апатата, който у нас игра за последно в ЦСКА 1948. 
Интерес към 36-годишния ветеран проявяваше и Септември, където треньор е Милен Радуканов, но защитникът е предпочел офертата на врачани.