Наставникът на Царско село Никола Спасов остана доволен от показаното от момчетата му в мача с шампиона Лудогорец. Макар да загубиха с 0:2 от хегемона в родния шампионат в последните осем години, играчите на новаците показаха някои добри моменти в представянето.

"Нормално. Лудогорец беше по-добрият отбор и заслужено победи. Абсолютно нормално и резонно. Важното е, че съм доволен от моите момчета. Днес за първи път играхме в този ни вид. Мисля, че имаме добри играчи, използвахме този мач, за да се подготвим за следващите."

"Нямаме игрово време, трябва ни повече време да станем по-добри, защото играчите имат качества. Трябва да се натренираме и да влезем в оптимална форма. На моменти стояхме добре на терена, така че положителен мач за нас", заяви Спасов пред DIEMA SPORT и разкри какво му е харесало от играта на тима.

"Момчетата се раздадоха и каквото можаха - дадоха. С времето тези грешки ми се иска да се изчистят. Говоря за головете от статични положения, но всеки отбор получава такива. При втория гол има човек, който играе с топката на първа греда. През цялото време исках да вкараме гол, играхме достатъчно агресивно срещу най-добрия отбор в България, така че това е положително."

"С тая двойка централни защитници завършихме сезона във Втора лига, но мисля, че момчетата се справиха, доволен съм от всички. Направихме някои малки грешки, но те не повлияха на резултата. С промените вече, имаше принудителна смяна, случиха се нормални неща."

"Началото на първенството е, няма трагедия, загубихме от най-добрия отбор в България. Доволен съм от всички, отговарят момчетата, чужденците, на мнението ми. За мен е положително", заяви треньорът на Царско село и говори за следващия мач, който е с другия новак и дебютант в елита Арда.

"Трябва да вземем мача срещу Арда другия кръг, естествено, че ще играем за победа. Надявам се да играем на нашия стадион. Имаме лиценз отвсякъде, само нямаме разрешение от Футболния съюз. Където и да играем с Арда, ако ще да ни пратят в Кърджали, ще играем за победа", завърши Спасов.