Изпълнителният директор на Царско село Иво Андреевски коментира представянето на тима от началото на сезона, както и предстоящия мач с Левски. 

- Г-н Андреевски, отборът все още няма победа на какво се дължи това?

- Имахме възможност да спечелим мача срещу Арда, но и късметът не бе на наша страна. Ние сме нов отбор в елита и е нормално началото да е трудно. Виждам обаче, че всички работят усилено и съм убеден, че скоро резултатите ще дойдат. Според мен няма повод за безпокойство след първите три мача.

- Привлякохте няколко чужденци, имате и опитни българи в състава. Селекцията продължава ли?

- Да, смея да твърдя, че привлякохме доста качествени чужденци. Повечето от тях идват директно от Бразилия и ще им трябва време за адаптация. Наясно сме с това и не форсираме нещата. Все пак идват в друг континент, тук се играе друг футбол, начинът на подготовка е различен. Две от момчетата се контузиха, но мисля, че скоро всичко ще е наред. При нас селекцията е отворена. Докато не затвори трансферният прозорец всеки един момент може да дойде нов футболист.

- Предстои мач срещу Левски. Реално това е първи мач срещу един от двата гранда. Къде ще се играе той?

- Ние искаме мачът да се играе на стадион "Славия". Там приехме Арда и този стадион сме заявили за домакинство, докато не получил лиценз за нашия. Видяхме, че вчера Славия прие ЦСКА на стадиона в "Овча Купел" и проблеми нямаше. Знаем, че Левски има две враждуващи фракции фенове и поради тази причина има някакъв вид натиск мачът да се играе на стадион "Васил Левски". Вероятно до края на деня или до утре сутрин това ще се изясни и ще пуснем билетите за мача в продажба. Трябва да обърнем внимание, че ако в крайна сметка не получим разрешение да играем на стадион "Славия" ще сме принудени да обявим и по-високи цени на билетите. По-високите цени на билетите за стадион "Васил Левски" се налагат заради по-големите разходи, които са нужни за организирането на мача.

- Какви цени предвиждате за феновете, които искат да наблюдават мача в понеделник?

- Ако мачът е на стадион "Васил Левски" при всички положения билетите за всички запалянковци ще бъдат с цена 20 лева. Ако играем на стадион "Славия" то билетите ще струват 10 лева.

- Има ли сили Царско село да вземе точка или три от Левски?

-Разбира се, футболът е интересен спорт, защото винаги отборът, който е в ролята на аутсайдер може да изненада фаворита. Ясно е, че в този мач Левски е фаворит, но не трябва да ни подценяват.