Треньорът на Царско село Антони Здравков заяви, че равенството срещу Ботев Пловдив е справедливо и посочи какво е липсвало на тима му.

Антон Узунов
44 снимки

„Пропуски имаше и пред двете врати. Не мих ареса това, че шансовете на Ботев ги създадохме ние. Нашите ги изработихме с много труд. Според мен, който и от двата отбора да бе победил, щеше да е заслужено. Но равенството е справедлив резултат“, заяви Здравков.

„В последните два мача трудно задържаме топката в предни позиции. Тогава отборът ни е отворен в предни позиции и противникът може да ни атакува. Липсата на играчи не се отразява добре. Трудно правим ротации и когато има наказания. Не можем да ротираме момчетата през три дни, но това е за всички отбори. Хубавото е, че няма тежки травми. В оставащите мачове ще играем за победа. Няма да излизаме с нагласата да доиграем сезона. Черно море остава фаворит с преднината си. Няма да е толкова лесно да наваксаме тези точки“, добави още той.

„Проблемът е, за да се случи това няма как да използваме мачовете, а трябва да имаме тренировки. Много от нещата се получават, но трябва да бъдем по-конкретни в предни позиции“, каза треньорът на Царско село.