Футболистът на Царско село Антонио Георгиев, който отбеляза едно от попаденията при победата над Етър, заяви, че заслужено неговия тим  е спечелил. Според него "царете" са доминирали в почти всички аспекти.

"През моя поглед бяхме по-сини във всеки един аспект от играта. Целта ни беше да притиснем Етър и се получи. Не им дадохме възможност да изнасят, като цяло изиграхме мача доста добре и бяхме по-добрия отбор". 

"Може би трябваше да задържим инициативата, оставихме Етър да достигнат до нашата врата. След наивна игра от наша страна и хвърляне в атака, те стигнаха до нашата врата, може би беше глупаво, не трябваше да го допускаме. Не трябваше да се случва". 

"Рано е да се каже. Можем да го отдадем на многото работа и на новия стил. В защита сме доста по-стабилни, приибрани, добър колективсме. Имаме нови играчи, които показват добра игра. Тепърва ще показваме добри игри". 

"Може би е рано да се каже, но това, което усещам е, че можем да покажем още по-добри мачове. Богатство е да има полузащщитници като Боби Галчев, мога само да се уча от него", заяви