Новото попълнение на Царско село Лъчезар Балтанов коментира представянето на отбора при победата над Черно море в мач от 8-ия кръг на efbet Лига. “Царете” се наложиха с минималното 1:0, а бившият футболист на Ботев Пловдив коментира и първите си впечатления от клуба.

“Нашият отбор показа изключително добра игра. Държахме инициативата и цялото добро представяне се ознаменува с гол. Царско село ме потърсиха още в началото, когато напуснах Ботев. Нещата се случиха лесно. На такива години съм, че ако излезе нещо от чужбина, ще е добре, но съм концентриран изцяло върху Царско село. Дано продължаваме по същия начин, имаме тежка програма, но ако продължаваме с такава задружна игра, ще е трудно на другите отбори срещу нас. Събрани са добри футболисти в съблекалнята. Когато се сработим и господин Пенев ни обясни как трябва да играем, мисля, че ще израстваме във всеки мач. Радвам се да работя с господин Пенев. Мога да науча много от него. Навсякъде, когато играеш за победа и губиш мач, е нормално да има напрежение. Може да няма многобройни фенове на Царско село, но когато загубиш, има винаги напрежение".

"Надявам се да побеждаваме по-често. Не искам да коментирам Ботев, няма да кажа лошо за този отбор. Той ми е на сърце, но вече не съм футболист на този клуб, искам да забравя този случай. Аз съм футболист на Царско село и гледам само този отбор. Дано Лудогорец и ЦСКА повишат самочувствието на останалите отбори и дано излязат от групите на Лига Европа", завърши халфът.