Бившият капитан на Левски Веселин Минев прогнозира предстоящата среща на "сините" срещу Царско село от третия кръг на efbet Лига. Мачът е в неделя от 17:45 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Антон Узунов
26 снимки

"Фаворит в този мач е Левски. Ситуацията, в която се намира Левски, ще направи този среща доста интересна. Вярвам, че всеки един от футболистите на Левски ще излезе пределно мотивиран в този мач. В Царско село има класни футболисти и те могат да решат всеки един мач и ще се представят добре на Герена. Любо Пенев е класен треньор. Той дава максимума от себе си, където и да работи и това дава резултати. Царско село няма такива големи амбиции, но добрата работа на Пенев се вижда. Резултатите на Царско село се подобриха с идването на Любослав Пенев. За всяко нещо е нужно време, за да стане по-добре", заяви Минев.

"За Левски е нужно търпение, подкрепа на публиката. В тима има млади момчета, към които е нужно търпение. Резултатите ще дойдат. Явно трябваше да се случат тези катаклизми, за да може да се обърне повече внимание на българите в Левски. Пожелавам успех и на двата отбора, а който покаже по-добра игра, да спечели, но за мен Левски си остава фаворит в този мач и всеки друг на "Герена", каза още той пред БНР.