Царско село и Ботев Враца излизат един срещу друг тази вечер от 18:00 часа на стадиона в комплекса на Околовръстното шосе край София в двубой от плейаутната група за местата от 11-о до 13-о. Гостите вече изиграха един мач - 0:0 у дома срещу Дунав Русе, който пък в понеделник ще приеме Царско село.

Срещата ще се предава на живо по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в GONG.BG минута по минута.

Само първият в групата ще се спаси, докато останалите два тима отиват на плейофи срещу Септември София и Монтана от Втора лига. Това предвещава един напрегнат сблъсък, като и двата отбора ще се пазят от грешки, които може да се окажат фатални.

Наставникът на Царско село Любослав Пенев ще трябва да направи промени в отбраната, след като стана ясно, че двама от титулярите на тези позиции - централният бранител Мартин Кавдански и левият бек Ивайло Иванов, са заразени с COVID-19.  Впоследствие се оказа, че има още 4 заразени в клуба, както и собственикът Стойне Манолов и неговата съпруга.

На техните места се очаква да се появят Фиораванти и Ивайло Марков.

Колегата му Антони Здравков също има кадрови проблеми. С наказание е вътрешният полузащитникът Ивайло Михайлов, а Христо Златински е контузен. Здравков ще продължи да залага на познат състав, въпреки неубедителните игри в последните мачове.