Царско село посреща Славия в мач от 20-ия кръг на efbet Лига. Срещата на "Арена Царско село" стартира в 17:30 часа и ще можете да я гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите мача минута по минута с Gong.bg.
 
Днес Царско село ще търси първата си победа над Славия. Двата отбора са играли три пъти помежду си в елита, като "белите" са спечелили всички срещи при голова разлика  5:1. 
 
Момчетата на Любослав Пенев не успяха да се класират напред за Купата на България, след като загубиха с 1:2 от Лудогорец. Въпреки това наставникът бе доволен от играта на отбора, а защитникът Христо Попадийн заяви, че Царско село има сили да се пребори за място в топ 6. При победа срещу Славия "царете" ще се доближат на точка зад Черно море и на 4 зад шестия в класирането ЦСКА 1948.
 
 
На свой ред "белите" преодоляха Монтана и ще приемат Левски на 1/4-финалите в турнира.
 
В последния си шампионатен мач Славия обърна с 3:2 Арда, което бе едва втори успех в последните 10 срещи на тима в първенството, така че тимът със сигурност ще търси нова победа. Единственият контузен в състава на Александър Тарханов е Питър Макрилос.