Отборите на Царско село и Берое излизат един срещу друг в отложена среща от 12-ия кръг на родната efbet Лига. 


Срещата на "Арена Царско село" започва в 17:30 часа и ще можете да я гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите случващото се минута по минута с Gong.bg


Това е историческа първа среща между наставниците на двата тима - Любослав Пенев и Димитър Димитров, чиито пътища като треньори винаги се разминаваха. Преди самия сблъсък Херо си пожела да има още много мачове срещу легендарния нападател. 

В лагера на домакините отново намериха верния ритъм. "Царете" победиха като гост Монтана в истинска драма, а след това изпуснаха Левски у дома. 

Аут от състава е дефанзивният халф Лъчезар Балтанов, който бе изгонен срещу "сините". Очаква се на негово място да излезе Божидар Васев, тъй като лекарският щаб на тима е направил опит да вдигне Борис Галчев за срещата, но халфът все още изпитва болки и ще пропусне и този мач. 

Старозагорци също имат кадрови проблеми, като Херо няма да може да разчита на Теди Мезаг, който е наказан, а Охене и Конте подновиха тренировки наравно с останалите, но до последно ще са под въпрос за мача.

Берое стъпи накриво срещу ЦСКА 1948, но после се вдигна с последователни победи над Левски и Ботев Пловдив, които приближиха тима до тройката. Успех днес и срещу Монтана в събота ще означава актив т 30 точки преди старта на пролетния полусезон, което е перфектен шанс за атака на Топ 3 догодина.