Трима нови футболисти подписаха договори с Царско село. Това са вратарят Янко Георгиев и атакуващите играчи Петър Атанасов и Милчо Ангелов. Тримата вече преминаха медицински изследвания и ще бъдат на първата тренировка на отбора в понеделник. Преди няколко седмици договори с Царско село подписаха други трима играчи – Християн Василев, Миси Мезу и Лукас Диас до Насименто.
 
ЯНКО ГЕОРГИЕВ
 
Опитният вратар за последно защитава цветовете на Ботев Пловдив. Той е родом от Бургас и е играл за тимовете на Поморие, Черноморец Бургас, Нафтекс, Черноморец Поморие, ПФК Бургас, Септември София, а от 2019 година бе част от тима на Ботев Пловдив.
 
ПЕТЪР АТАНАСОВ
 
30-годишният футболист за последно защитава цветовете на Ботев Враца, където изигра 108 мача и отбеляза 27 гола. Преди това бе част от тимовете на Монтана, Славия, Раковски, Черноморец Бургас, Ботев Пловдив, Брестник и Локомотив Пловдив. През своята кариера е получавал повиквателни и за младежкия национален отбор на България.
 
МИЛЧО АНГЕЛОВ
 
Нападателят за последно бе част от тима на Етър Велико Търново, за който изигра 25 мача и отбеляза 3 гола. Той е бил част всички младежки и юношески национални гарнитури на България. Играл е за отборите на Славия, ЦСКА, Литекс и Черноморец Бургас.
 
„Както виждате селекцията се движи по план. Остава да привлечем още няколко футболисти, с което е много вероятно да окомплектоваме 90% от отбора още за старта на подготовката, което е и желанието на треньора. Ясно е, че доста футболисти напуснаха, но вземаме играчи, с които смятаме, че през новото първенство ще вдигнем нивото“, коментира президентът на клуба Иво Андреевски.