Царско село подписа договор с четирима нови футболисти няколко дни преди старта на шампионата, обявиха от клуба. Новите футболисти са Салиф Сисе, Мохамед Брахими, Дилан Мертенс и Васил Божинов. Квартетът ще е на разположение на Любослав Пенев за първия домакински мач срещу Етър. Четиримата футболисти преминаха на пробен период и бяха одобрени от старши треньора Любослав Пенев.

Васил Божинов

Божинов е роден на 8 декември 1996 година в Петрич. Юноша е на Пирин Благоевград и играе за първия отбор на „орлетата“. Има мачове са Септември Симитли, Поморие, Беласица Петрич и Вихрен Сандански. Божинов може да играе на различни позиции на терена приоритетно като десен бранител и десен полузащитник.

Салиф Сисе

Сисе е роден на 12 юли 1992 година във Франция и играе като нападател. Футболистът има малийски корени. Последният му клуб е третодивизионния Гранвил Франция. Сисе е юноша на Льо Ман, а също така е играл за Лимож, Люкон, Белфор и Атлетик Марсилия. В контролните срещи на Царско село Сисе отбеляза 4 попадения в 3 мача.

Мохамед Брахими

Брахими е роден на 17 септември 1998 във Франция и играе като полузащитник. Футболистът е с алжирски корени. Последният му клуб е Фьор (Франция). Брахими също премина пробен период в Царско село и взе участие в контролните срещи на отбора.

Дилан Мертенс

Мертенс е роден на 20 юли 1995 в Нидерландия и играе като плеймейкър. Последният клуб на играча е нидерландския Конинклике, а преди това е защитавал цветовете на ТОП Оос, Телсар, Волендаам и Ден Бош.