Царско село и Черно море откриват срещите от 8-ия кръг на efbet Лига.

В състава на "царете" настроението вероятно е занижено, след като играчите на Любослав Пенев записаха второ поредно поражение в шампионата с резултат 0:1, този път при визитата на Славия в миналия кръг. Сега, имайки домакинско предимство, Царско село безспорно ще има огромно желание да се върне на позитивния път, тъй като последният успех в шампионата е от края на август.

През изминалата седмица от клуба си тръгна полузащитникът Симеон Мечев. За сметка на това обаче в отбора на Пенев акостираха 2 нови попълнения – Луис Педро да Силва Ферейра, както и Янис Геромелу.

За Черно море, от своя страна, седмицата вероятно е преминава в по-приветлив тон, след като момчетата на Илиан Илиев се поздравиха с едва втория си шампионатен успех за сезона, побеждавайки Арда с 2:0 като домакин.

За „моряците“ отново на линия е Исмаил Иса, който се връща от наказание, но извън строя продължават да бъдат контузените Мирослав Енчев и Родриго. През седмицата пък отборът беше подсилен от идването на португалеца Родриго Валела.

Мачът в София е днес, от 17:45 часа, като ще бъде предаван пряко в ефира на DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA. Ние, от Gong.bg, ще следим всичко най-интересно от двубоя минута по минута.