Царско село ще внесе жалба срещу съдийството на двубоя срещу Левски. Претенциите на "царете" са най-вече заради втория гол на съперника, при който не бе маркирана засада от асистента Георги Минев. 
 
Ето какво написаха в официалния сайт на клуба:
 
"Искаме да припомним, че клубът за пореден път прибягва до това действие, след като продължава да се забелязва тенденция в отсъжданията на съдиите спрямо нашия клуб. Допускат се грешки, които пряко влияят на крайния резултат в мачовете.
 
В срещата срещу Левски не бе маркирана очевидна засада при втория гол на Левски, който бе отбелязан в 40-ата минута на двубоя. В тази ситуация ясно се вижда, че футболистът, който играе първи с топката след центрирането, е зад отбраната на Царско село. Въпреки това обаче реферът Георги Минев не дава сигнал на главния съдия за нарушение на правилата на футболната игра.
 
Това е пореден случай този сезон, в който грешки на реферите рефлектират върху изхода на мача. Вече няколко пъти декларирахме, че няма да оставаме безучастни към тези решения. Ние ще продължим да предприемаме действия и ще подаваме жалби срещу съдиите при всяка една констатирана несправедливост към нашия отбор, а за съжаление това, в последните месеци, се случва доста често."