Ръководството на ЦСКА 1948 призова феновете си да се включат в благородна кауза при утрешното гостуване на Царско село. Вече бе обявено, че приходите от билети от мача между двата отбора ще бъдат дарени в подкрепа на кампанията „Помогнете на Димитър в борбата с тумора“.
 
Ето какво написа официалният сайт на ЦСКА 1948:
 
"Армейци,
 
ЦСКА излиза в сблъсък от четвъртия кръг на efbet Лига срещу Царско село в петък (28.08) от 18:45 ч. на стадион „Царско село“ в София.
 
Разчитаме на вашата подкрепа в търсенето на първа победа в шампионата!
 
"Червената" общност през годините е доказала безрезервната си обич към играта и множество пъти е подкрепяла от все сърце благотворителни каузи. Сега имаме шанс да го направим отново, докато същевременно се наслаждаваме на играта на любимия ЦСКА!
 
Билетите за всички сектори на стадион „Царско село“ за срещата са на цена 20 лв. и ще бъдат пуснати в продажба на касите на съоръжението в деня на мача, а домакините гарантират, че всички средства ще отидат за благотворителност и по-конкретно за една кауза.
 
Тя е с призив: „Помогнете на Димитър в борбата с тумора“!
 
Митко се нуждае от спешно лечение в Германия, а сумата от 60 000 евро е непосилна за семейството му. Ние обаче можем да помогнем заедно."