Треньорът на Царско село Антони Здравков има сериозни кадрови проблеми преди днешния двубой. Контузени продължават да са Ален Стеванович и Димо Бакалов, а със съмнения за COVID-19 са двама от най-опитните играчи в състава - Лъчезар Балтанов и Мартин Кавдански.

И двамата футболисти са изолирани, след като са дали положителни тестове. Може обаче да става въпрос и за грешка в изследванията, тъй като и двамата са преболедували, а впоследствие и ваксинирани.

Предстои днес сутринта също да се тестват и след като се видят резултатите ще стане ясно дали ще могат да играят срещу Локо Пд.

Антон Узунов
64 снимки

Наказанието на Бандаловски допълнително утежнява ситуацията, а има и още хора с проблеми

„Действително имам проблеми и с няколко души и до последно не се знае кои от тях ще могат да вземат участие в срещата. Нашата група по принцип не е голяма, но сега се налага да взимам още юноши, за да я попълня. Най-вероятно обаче пак няма да имаме общо 18 души. С наличното обаче ще се опитаме да се противопоставим сериозно и да вземем точки. Локомотив е сериозен отбор и изобщо не се заблуждаваме от мястото им в класирането“, коментира Здравков пред „Мач Телеграф“.

Повече подробности четете в днешния брой на „Мач Телеграф“