Героят за Славия Филип Кръстев бе щастлив след победата над Царско село.

Антон Узунов
72 снимки

„Чувството е прекрасно, защото след много време успяхме да покажем нашата игра и да спечелим. Не влизам много в наказателното поле, но получих добро центриране и успях да отбележа с глава. Очаквах топката, защото се получи коридор между двамата централни защитници и останах непокрит. Просто чаках центрирането и то дойде точно, където бях. Успях да направя добър контакт с топката и да отбележа“, заяви Кръстев.

„Бяхме в малка криза и тази победа е много важна за нашия тим. Сигурен съм, че ще ни даде тласък занапред. Трябваше да победим, защото сме същият отбор от миналата година, който показа много добри игри. Бяхме равни с всички отбори и трябва да се върнем там, където ни е мястото“, добави още той.

„Златомир Загорчич е много добър треньор. Много съм му благодарен. Всички футболисти бяхме свикнали с него, защото работехме три години заедно и имахме много добра връзка. Малко ни е тежко, че вече не ни е треньор. Надявам се с Александър Тарханов да работим добре и да постигнем още по-добри резултати“, каза Кръстев.