Футболистите от родните отбори използваха кратката ваканция между двата сезона, за да отидат на почивка из топли дестинации. Защитникът на Царско село Иван Бандаловски избра доста интересна интересно място за релакс - Португалия. Защитникът първо разгледа красотите на Порто, а след това отиде на юг - в Алгарве, където има приказни плажове.

Доскорошните футболисти на Берое - Иван Минчев и Димо Бакалов пък са заедно в Гърция. Те посетиха остров Лефкада и по-конкретно плажа Порто Кацики, който е смятан за един от най-красивите в южната ни съседка. Двамата дори пуснаха снимка, на която надигат бутилки с бира.

Трима от футболистите на Лудогорец - Абел Анисе, Кристиян Кахлина и Пиерос Сотириу, бяха на почивка в Дубай. Предишни години играчите на българските тимове почиваха и по нашето крайбрежие, но сега температурите са необичайно ниски и заради това повечето избират чужбина./Мач Телеграф


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.