Полузащитникът на Царско село Борис Галчев изрази радостта си след успеха над Етър с 3:0. Халфът акцентира, че той е преминал при „царете” благодарение на Любослав Пенев, а също така призна, че е усетил някои мачове във Втора лига да са по-тежки от тези в efbet Лига.

„Мисля, че като цяло трябваше да започнем с победа. Надиграхме ги тотално и можехме още първото да решим мача. Гледаме напред и чакаме втория мач”, започна Галчев.

Антон Узунов
39 снимки

„Заслугата знаете на кой е. Знаете кой е треньор на отбора. Аз съм тук заради него. Сега съм на такава възраст във футбола, работил съм с него, но сега се надявам да е за по-дълго. Мисля, че отборът има добри играчи. Сега искаме да затвърдим добрата игра и да имаме по-добро класиране. Знаете, че Стойне Манолов разбира от футбол. Направихме добри трансфери и дано вървим добре”, продължи той.

„Аз съм добре. С повечето момчета съм играл. Не ми беше трудно да се адаптирам и мисля, че се получава, но най-важното е, че бихме. Нивата е дълга. Ако играем така, ще имаме успех. Има разлика с Втора лига. Там терените знаете на какво ниво са. Има някои мачове, в които се играе и по-трудно. Благодаря, че оценявате играта ми”, завърши Борис Галчев.