Героят за Дунав срещу Царско село бе избран за Играч на мача от читателите на Gong.bg. Нападателят се появи на терена след почивката и донесе успеха на русенци с 1:0 в края на двубоя.

„От психологическа гледна точка беше важно да победим. Не бяхме го правили от много време и за самочувствието ни е от значение този успех. Трябваше да дадем 100% от нашите възможности. Чувствам се добре. Успях да отиграя правилно топката, въпреки рикошета и тя влезе в мержата,. Няма значение колко време съм на терена, а да печелим и да постигнем целта си да останем в елита. Това е най-важното в момента“, каза Долапчиев.

„Преди мача си казахме, че не е от голямо значение с кой ще играем. Каквото сабя покаже. Имам предишен бараж срещу Монтана (б.а. с Витоша Бистрица) и ги победихме. Надявам се пак това да се случи. Не искам да коментирам финансовата част. Най-важното е мачът, който ни предстои. Трябва да играем за себе си и да покажем мъжество. След това всеки ще решава сам за себе си“, добави още той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.