Новият страж на Царско село Янко Георгиев призна, че иска отборът му да запише първата победа през новия сезон. Той отличи работата на своите съотборници и отчете, че малшансът лишава отбора от отбелязването на гол.

„В интерес на истината нашия отбор трябва да съжалява повече от равенството. Аз почти нямах никаква работа и трябва да съжаляваме за изпуснатите три точки. Нов отбор сме и има опитни играчи. Познаваме се, тъй като някои са играли заедно, но трябва време, за да се стиковат нещата. С всеки изминал мач стоим по-добре на терена и това се вижда. Защитата започва от нападателите, целият отбор се защитава и атакува. Отдавам липсата на голове на малшанс. С Черно море изпуснахме, днес греда. Ако продължим така, ще се случат нещата в нападение”, започна Георгиев.

„Опитни играчи сме и се познаваме. Чувствам се добре тук. Мисля, че това време за адаптация при нас няма да е дълго. То си пролича, играхме по-добре от предния мач. Надявам се и другия да сме по-добре, да вдигаме нивото и да печелим точки. Силно се надявам да победи Ботев Враца. Искаме да дойде тази първа победа. Надявам се да запишем една добра домакинска победа с красива игра и хубав футбол”, завърши Янко Георгиев.