Треньорът на Черно море бе доволен от победата на тима си и сподели очакванията си за предстоящите битки в плейофите.

„Изиграехме сериозно мача. Различаваше от предните мачове. Това искахме да променим. Футболистите изиграха мача сериозно. Влияние имаше и часът на мача. Не си представям как ще изглеждаме и двата отбора във вторник от 6 часа. Днес в 6 часа беше ад. Има хора за това и те трябва да мислят заради качеството на футбола и здравето на хората. Футболистите не са в най-идеалното си състояние и, ако трябва да играят в 6 часа, ще бъде убийствено“. 

„Ние сме отбор, който създаваме доста и пропускаме също. Влязоха първите две ситуации. С дузпата се върна интригата. Вкарахме си само част от ситуациите. Имахме един мач , в който имахме 28 ситуации и не можехме да отбележим повече от един гол“. 

„Ако искаме да стигнем до баража за ЛЕ трябва да нямаме претенции. Арда и Ботев са добри отбори. От нас зависи как ще играем , но в 6 часа е ад дори за публиката“. 

„Статистически имаме повече победи в първенството навън. Иначе имаме подкрепата на хората. Винаги е добре да играеш вкъщи“. 

„Радваме се за него и за другите млади момчета в отбора. Надяваме се опитните момчета да помагат на младите, за да поемат по пътя на Марти“, завърши Илиан Илиев.