Собственикът на Царско село Стойне Манолов се закани да разпусне отбора, ако не настъпят промени в ръководството на БФС. Причина за реакцията му е наложената санкция от Дисциплинарната комисия. Той и треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо бяха глобени с по 5000 лева след инцидентите на мача между двата тима от 12-ия кръг efbet Лига.
 
След двубоя беше разкрито, че Херо е влизал в съдийската стая и е говорил на висок глас с Владимир Вълков и неговите асистенти. Манолов е глобен с въпросната сума за "нанесени обиди към длъжностни лица". Царско село е глобен с още 3000 лева, заради това, че като домакин е позволил на Херо да влезе без разрешение в съдийската стая.
 
"Когато човек казва истината го наказват. Демотивиран съм. Нямам право и да обжалвам, защото съм глобен със сума, към която не мога да имам претенции. Явно сме трън в очите на много отбори.
 
Има доста тимове зад нас, които са си мислели, че лесно ще ни прескочат. Честно да ви кажа, ако не се случи някаква промяна в БФС, ще разпусна отбора", сподели пред Мач Телеграф бесният собственик на "царете".

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.