Царско село и ЦСКА 1948 откриват четвъртия кръг в efbet Лига.

Антон Узунов
59 снимки

Миналата седмица домакините постигнаха историческа победа, след като надвиха Левски на „Георги Аспарухов“ с 1:0. По този начин възпитаниците на Любослав Пенев излязоха начело в класирането. За втори път в историята на своето участие в елита тимът е в серия от 3 поредни мача без допуснат гол. В миналия кръг Божидар Васев, който донесе победното попадение срещу Левски, се разписа за втори път срещу „сините“.

Янис Геролему се очаква да подсили отбора на „царете“. 20-годишният състезател играе като дефанзивен халф и в момента играе за АЕЛ Лимасол. Той ще пристигне под наем в столичния клуб. Продължава пък да бъде неясно бъдещето на Уесли Ната, който е свързван с трансфер в Левски.

За ЦСКА 1948 Андон Гущеров продължава да лекува контузия. Наставникът на гостите Красимир Балъков пък не беше доволен след загубата от Етър в миналия кръг и заяви, че „битката е загубена, но не и войната“. Галин Иванов съвсем очаквано получи повиквателна за националния отбор.

Срещата е днес с начален час 18:45 часа и ще можете да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg пък ще проследим сблъсъка минута по минута.